Gott nytt år!

Tack för allt stöd! Ni är bäst, pussar och kramar <3


Planer för Nyår!

Hola babes! Vad gör ni? Vakade vid halv 1 idag, rekooord! Är fortfarande lite trött men ska snart gå ner o äta lunch så då får jag lite energi :) Planer för nyår då, ska äta middag på en resturang ikväll med min familj ska bli super mysigt. Annars inget speciellt tror jag om jag inte träffar någon? Who knows.. Ska ner och äta nu. Mer uppdatering senare idag, PUSS

Nyårs löfte?

Vad har ni för nyårs löfte? Många brukar ha att inte äta godis, svära mindre, inte sminka sig mycket men jag har något som skiljer sig från det.. Jag ska vara helt ärlig mot mig själv och andra. Jag är ärlig men jag ska inte hålla på att ljuga för mig själv, jag ska acceptera och försöka göra det bästa av situationer, jag ska åtminstone försöka.
Det här året har inte varit super enkelt eller helt perfekt, verkligen långt ifrån perfekt.. Och då i vissa stunder har jag tänkt och sagt (ljugit) för mig själv tex att det kommer vara som förut, allt kommer lösa sig men ibland har det inte löst sig. Jag har blivit sårad, ledsen, besviken ofta pga att jag har ljugit för mig själv, därför tänker jag acceptera det som händer och göra det bästa av situationen. Vad tror ni om det? :)
Är så taggad för ett nytt år! 14år också helt sjukt men super glad ändå. Tänker även satsa på bloggen och skolan ska försöka kompensera allt så gott jag kan så nu kör vi! Puss


About me ..

This or thet 
 
Blond eller brunett? 
Båda :) 
 
Glass eller godis? 
Glass.
 
Förfållande eller singel? 
Förhållande. 
 
Film hemma eller bio? 
Beror på :) 
 
Dator eller mobil? 
MOBIL. 
 
Canon eller Nikon? 
Nikon.
 
One dirction eller Justin bieber? 
Båda, börjat gilla One direction lite mer :3 
 
Klack eller utan? 
Beror på men utan klack till vardags.
 
Jeans eller mjukisar? 
Jeans.
 
Mc eller burger king? 
bk.
 
Vinter eller sommar? 
Sommar!
 
 
Dom senaste 24 timmarna har jag.. ♥
 
Har du kysst någon?
Ja ♥ 
 
Har du skrattat? 
Ja 
 
Har du gråtit? 
Ja.. 
 
Har du saknat någon? 
Jepp
 
Har du sagt " Jag älskar dig " ? 
Ja 
 
Har du lyssnat på musik? 
De klart!
 
Har du sjungit? 
Yes
 

Allmänt random ♥ 
 
Hur mycket är klockan?
18:36
 
Har du ätit maskar någon gång? 
Fyfan.. aldrig! 
 
Leva utan dina armar eller ben? 
Ben tror jag :S 
 
Har du blivit full? 
No. 
 
Oskuld? 
Yesbox!
 
Knarkare eller alkolist? 
Åh ush, inget av det!
 
 
 
 
 
 
Jakob tyckte det var väldigt nödvändigt att denna bild skulle upp på bloggen så varsegod Jakob.. 
 
 
 
 
 
 

Mot Ikea!

Är påväg till Ikea med Rasmus & hans mamma, mer uppdatering kommer senare idag. Puss!


Dygna

Hej finisar!

Förlåt för super dålig uppdatering dom senaste dagarna men har haft fullt upp med massor, ska bättra mig! Idag blir det massor av inlägg om olika saker tex inspiration, gör mig glad, låtar m.m låter det bra? Jag ligger i Rasmus just nu och ska dygna med honom, haha är redan helt slut och har lite ont i magen men jag ska försöka så gott jag kan. Hoppas ni har haft en fin kväll och en fin dag!

Pussar och kramar!


Dagens planer

Godmorgon!

Vaknade för ungefär 10min sen och ligger i sängen, idag har jag hela dagen planerad med en massa kul :) Jag ska vara med Filippa hela dagen & vi ska åka skridskor, gå på bio och sova hos mig. Tror vi ska mötas 12 så det här blir det ändå inlägget idag... Aja ni får ha en bra dag,

Puss!


Collage

 
                       
    
Jeans - Cheap Monday / Tröja - Gina tricot / Klocka - Micheal Kors / Örhängen - Amrita Singh 

Fixa hela dagen 👍

¡Hola todos!

Ligger i soffan och kollar på något ABBA program med pappa, jag är halv sjuk så jag ska va hemma hela dagen.
Håller på att fixa med kameran också, har lite problem men dom ska jag försöka lösa idag. Ska hålla på att fixa med saker hela dagen, skönt att få saker gjort. Tror inte att det kommer upp några bilder idag från kameran men ska ladda upp dom så fort jag kan!
Tänkte kanske göra en cover idag som kommer upp på bloggen fast vet inte vilken låt, förslag? Kommentera är ni gulliga!
Ha en bra dag så länge, puss!


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Förlåt för usel uppdatering men det har varit jul osv så har inte haft tid men idag ska det ändras, kommer upp collage, bilder från julafton m.m och ska försöka sätta i gång min kamera så då kommer det upp bilder från den också! Super, ska snart åka hem från Rasmus för jag sov här igen men jag bloggar senare idag. Puss ha en fin morgon!


Dagen med min allra finaste pojkvän ❤

Hej finisar!

Hur mår ni? Själv är jag helt dö trött men Rasmus tvingar mig att kolla på film med hnm så jag får hålla mig uppe ett tag till, idag har jag varit med Rasmus hela dagen och ska även sova här, mysigt mysigt ❤ har saknat honom otroligt mycket för han har varit i Thailand i 2 veckor men nu äntligen är han hemma. Det började med att Rasmus väckte mig klockan 7 imorse och sa att han och hans familj var påväg till mig för att hämta upp mig, helt osminkad, dö trött och i mjukis dress klammpar jag ut i snön och åker med dom hem till sig, vid 3 tiden så åkte vi till Rasmus farbror och hans familj + farmor var där så vi firade jul med julbord, fika, paket öppning osv super mysigt! Rasmus 2 små ur gulliga kusiner var där och dom är 2 o ett halv och 6år, 2 tjejer som var hur gulliga som helst! Vi åkte hem vid 8 och när vi var hemma så myste hela familjen + jag vid tv och kollade på " Så mycket bättre ", nu ska jag och Rasmus kolla på film. Bloggar mer imorgon + bilder på lite presenter jag fick idag av min finaste Rasmus.

Ha en super bra kväll, puss!


Hahahaha

No lifers, haha nej men jag och Rasmus testar effekter på min telefon.. Mer uppdatering kommer ikväll. XOXO


Årets julklappar!

Ljus grå mjukisdress ❤ 2 parfymer ❤ IPhone skal med rosa "diamanter" på (haha ingen anning hur jag ska beskriva) ❤ Present kort på Kicks 200kr ❤ Ljus stativ som man tänder så kommer det rök ❤ Nikon D3100 ❤

Så sjukt glad över allt, tack mamma, pappa, farmor, kusiner ❤


GOD JUL!

God jul alla där ute! Hur firar ni julafton? Själv ska jag till min kusin och hela släkten är där, vi brukar kolla på Kalle anka, äta julbord, spela spel o på kvällen så kommer tomten :D det är det bästa, vi öppnar våra paket sen fikar vi lite och tillslut åker vi hem. Vi kommer nog komma hem rätt sent så alla bilder som jag kommer ta laddas upp imorgon. Snart ska jag gå ner och fräscha till mig med hårinpackning, smörja in mitt ansikte med en super bra kräm (gör så att man inte får finnar osv) och sist sminka mig. Kommer bilder på vad jag ska ha på mig också så håll koll på bloggen, Ha en fin morgon alla läsare och God jul! XOXO


5 månader med min finaste Rasmus ♥

Rasmus Isaksson min andra halva 
 
Idag har vi varit tillsammans i 5 månader, helt sjukt. 
Varje dag får jag se en helt ny sida av dig och det är undebart att få se. Vi är inte bara kära i varandra vi är bästavänner också, så fort vi träffas så äter vi inte 3 rätters middag och beter oss som ny gifta 30 åringar utan vi är helt flummiga och kan ligga på golvet o skratta ihjäl oss. 
På dom här 5 månaderna så har vi varit med om mycket, vi kommer varandra närmare och närmare för varje dag som går, vi lär oss mer om varandra och hur vi funkar tillsammans. 
1 dag med dig och man har 1000 minnen efter det.
Nu inser jag vad kärlek är och det är du som har fått mig att förstå det. Med dig är jag mig själv, alla nätter med dig och alla gånger du har tröstat mig när jag har varit ledsen. Kommer aldrig glömma dig min ängel. 
Du får mig alltid på bra humör även fast vi kan bråka ibland... men så är det när man är tillsammans med någon. Man tycker inte alltid samma saker. 
Tårar, glödje, besvikelse o lycka det har vi varit med om mycket dom här 5 månaderna men ändå så håller vi ihop, 
jag har aldrig älskat någon som mycket som jag älskar dig Rasmus. Älska är ett starkt ord men det är 
det ändå ordet som snuddar det jag känner för dig. Ord kommer aldrig kunna beskriva min kärlek till dig.
 
Hej älskling jag börjar med att säga tack du är mitt ljus över dagen mitt lugn varje natt, 
du är min livs glödje du är min medicin du är min och jag är din du är hela mitt liv. Du är en ängel ena halvan av min kropp du är den bästa killen jag någonsin kunnat få, du är den jag alltid önskat jag har haft. Du är min styrka att överleva du ger mig inre kraft, att vara vänner va bra men tillsammans är underbart.
Att jag aldrig lämnar dig är någonting jag svär på man ska aldrig säga aldrig men jag kommer stanna med dig och om du skulle falla så lovar jag att jag bär dig, jag skulle aldrig någonsin släppa taget för jag skulle bära dig tills dagen den kommer tills dagen jag dör även om jag bryter fötterna så bär jag dig fram. Jag ber om ursäkt om du tycker att jag hackar på dig ibland jag lovar i mitt hjärta så står en massa lågor i brand och det är lågor som brinner för det du ger. Du tror att du vet vad jag känner men jag känner så mycket mer,, du kanske tror jag bara smörar men jag lovar det är sant utan dig vid min sida så tappar jag min balans.
Du är glöden som brinner du är allt jag behöver.
 

♥ 23/7 - 2012 ett datum jag alltid kommer att minnas, jag älskar dig Rasmus Isaksson min soulmate 
 


1 låt = 1000 minnen..

Goddag alla bloggläsare!

Haha åh va söt börjar på ett inlägg... Ligger iaf i min säng nu men ska snart åka med min familj till farmor. Det kommer inte bli en så bra jul... Eller inte samma känsla.. Min farmor kommer inte vara med pga att såna där "transport" bilar inte kommer köra imorgon tydligen. Men alla andra i släkten kommer vara där så det blir nog ändå mysigt :) hade inget speciellt att skriva om just nu men lite senare idag kommer ett speciellt inlägg till en speciell människa som betyder oerhört mycket för mig, you have no ide vem de e till ;) ska åka till farmor nu. Ha en fin förmiddag,

puss!


Before i die


Godnatt älsklingar !

Godnatt mina finaste läsare! Har haft underbar statistik idag och jag ska göra mitt bästa att hålla den uppe, det gör mig så grymt glad att se att bloggen blir bättre och bättre + att jag får flera läsare varje dag. Åh ni får mig på toppen humör! All kärlek till er från mig, hoppas ni sover gott. Godnatt alla underbara människor där ute, kommer somna med ett leende på läpparna ❤


Varma mackor och film me familia ❤

Godkväll babes!
Ligger i soffan o myser med mamma & pappa, vi kollar på " En sommar med Göran " och äter varma mackor. Jätte mysigt nu känns det verkligen som jul, idag var jag som sagt och shoppa sen träffa jag Calle o vi pratade, lyssna på musik och flumma runt hahaha :) Ska fortsätta kolla på filmen nu. Ha det bra, puss!


New in / julklappar från bästakompisar ♥

    
 
 
Dagens inköpp: Spets linne från Bik Bok ♥ 
 
 
 
Julklappar från Filippa, Chrissi, Calle och Felicia. Älskar er bästisar ♥
 
 
  

So happy!

Hej finisar!
Vad tycker ni om nya designen / headern? Är så sjukt glad och nöjd med den! Det var min kompis Alexandra som fixade allt så tusen tack till dej Alexandra ❤ hon har själv en blogg så klicka på länken så kommer du till hennes blogg: http://alexandrapero.webblogg.se
Är påväg hem från Farsta och har fått med mig ett linne, bild kommer lite senare. Vid 5 tiden ska jag träffa Calle och jag tror att vi ska snacka oså så det ska bli kul, bloggar lite senare.

Puss!


Godnatt väldens finaste läsare ❤

Natti natti!
Har sovit ungefär hela dagen, det ända jag har gjort är att fixa mode collaget, sovit o lyssnat på musik. Har nog aldrig varit såhär trött, absolut ingen ork alls men imon blir det ändring på det! Ska med pappa till Farsta och handla lite julklappar ska även försöka hitta någon fin tröja till julafton :)
imorgon kommer också bilder på julklappar jag har fått från mina underbara kompisar ❤ ska sova nu, sov gott pepole!

Puss


Collage

 
Jens - HM / Linne - Hollister / Halsband - debshops / Örhängen - charlotterrusse / Ring - Victorian Freshwater  

Följ mig på Instagram !


20 december

Tja babes!
Ligger i sängen helt död efter en tuff träning, jag hade träningsvärk innan träningen så jag har 10000x värre träningsvärk hahaha lyckad torsdag.. Idag hade jag Skolavslutning (yääää) är skit glad över det o fick mitt betyg idag också, är faktiskt nöjd även fast det inte blev super bra men inget F iaf så är nöjd :) fick dock 3 timmars ogiltig frånvaro och har ingen anning varför? Aja vissa har fått värre så ska inte klaga. Jag slutade iaf vid 12 och då åkte jag med Maja hem till henne, hämtade pengar åkte till mig och sist till Centrum. Vi fika/luncha sen gick vi lite i affärer, fick med mig en maskara hem och jag behövde verkligen de för min andra är snart slut, kommer bild lite senare ikväll. Hade träning vid 18 till 19:30 och den va väldigt tuff faktiskt eller för mig va det de pga att jag inte har tränat sen huvudvärken, min tå osv.. Gick sämst. Hade höjdhopp och jag är "super" duktig på de eller inte så det gick åt pipan. När jag kom hem åt jag middag, duschade och nu ligger jag här, imorgon blir det chill dag tror jag är så sjukt trött och har ont i benen så tror de bara blir sängen imon.

Sovgott bebisar! Puss


Ni är underbara ❤

Hej alla underbara!
Hoppas ni har det bra, ville bara skriva hur mycket ni peppar mig och hur glad jag blir av alla kommentarer, jag får kommentarer varje dag om hur bra min blogg är, att jag är fin, folk som delar med av sin kärlek. Helt underbart! Många av kommentarerna får mig att le så stort, det är verkligen 1000x roligare att blogga när man vet att folk läser det man skriver om. Tack alla ni där ute som kommenterar och peppar mig, mycket kärlek till er ❤ hoppas ni får en super bra Torsdag, puss!


Sådär ja!

Jag radera blogg.se appen och ladda ner den igen så nu funkar det! Glaaaad :D det var bara det så nu kan jag uppdatera från telefonen, bloggar imorgon snyggingar, puss!


Dagens outfit ♥

 
Adidas byxor från Stadium / Blå vit randig tshirt från HM 

Appen funkar inte

Hej finisar! Vad gör ni? 
 
Jag har inte bloggat så mycket men det är för att 
appen inte fungerar, jag vet att det är väldigt dålig uppdatering but i try my best :) Jag och min klass ska snart gå ner till gympasalen och kolla på när 9orna och lärarna har vollyboll match. Jag tror 9orna vinner och jag hoppas, haha måste gå nu men jag kommer också lägga upp dagens outfit senare idag. Ha det, puss! 
 
 
 
 
 

This or thet

 
Godis / Chips
 
Lila / Rosa 
 
     Hemma kväll / Ute med kompisar 
 
Dator / Mobil 
 
Hollister / Abercrombie and fitch
 
Utomlands / Landet 
 
Maskara / Ögonskugga 
 
Mjukisbyxor / Jeans 
 
Pojkvän / Singel 
 
Instagram / Facebook 
 
Max / Mc donalds 
 
Hemma / Träna
 
Sola / Bada 
 
Mjölk / Vatten 
 
Ishockey / Fotboll
 
Justin bieber / One diretion 
 
 

Ingen ork kvar..



Bästa lördagen ❤

Godkväll sunshines!

Vad gör ni? Själv ligger jag i sängen o smsar, kikar, musik osv. Dagen idag har varit bäst, det börja me att jag dygnade med Nora och vi skratta så mycket så vi låg på hennes golv och hade så sjukt ont i magen, hahahha skrattar alltid i hennes närhet ❤ vi åkte till centrum och skulle panta alla energidrycker vi hade druckit, tog därefter bussen hem till mig, hämtade pengar och drog iväg till centrum igen. Vi julhandlade lite och åt lunch/middag där. När vi hade ätit upp så gick vi till Ishallen och kollade på Robins ishockey träning, vi stannade där i ungefär 2timmar sen skulle jag och Nora hem så vi tog bussen hem var hemma halv åtta :) lite snabb info om idag, den lät säkert sjukt tråkig men det var väldigt kul idag.
Imorgon ska jag, Nora o Robin vara tror vi ska va ute o åka pulka men vi får se, ha en super bra lördag kväll darlings..

Puss!


Jag o Nora videobloggar

Jag och Nora pratar om i fredags och vad vi har för planer idag :) XOXO

❤ Pink fluffig unicorns dancing on rainbows 10 hours ❤


Tja helvetet.

Godmorgon snyggingar!

Har precis vaknat och ska upp o göra mig i ordning strax, tänkte bara göra ett snabbt inlägg om en rätt viktig grej eller det är bra för dom som messar och kikar mig. Jag kommer inte få hålla på med mobilen så mycket fram tills jul för doktorn tror att det är därför jag har så ont i huvudet så messa och kika mig om det är något viktigt ni har att säga, jag vet själv inte hur det här ska gå för jag är verkligen beroende av min telefon... Jaja vid julafton så får jag hålla på med den hur mycket jag vill men nu bara 2timmar per dag typ :(

Ha en bra söndag, puss!


Luciatåg ❤

Min lillebror och hans klass går luciatåg i kyrkan ^^ XOXO


Taggad till tusen!

Hej finisar!
Hoppas ni mår bra, själv mår jag väldigt bra! Har fått besked att jag får börja träna igen :D
JAAAAAAG ÄR SÅ SJUKT GLAD!  har väntat i 1 månad på att få börja träna igen så det ska bli sjukt kul och skönt att äntligen få göra det, tror det blir runt 4 träningar i veckan och alla pass är 1,5 timme. Åh va jag är taggad, ska bli så kul att få träffa alla igen och åka iväg på tävlingar, träningspass m.m tror ingen fattar min lycka just nu hahah men är så grymt glad!
Tänkte berätta om min dag idag också. Jag gick upp vid sex och gjorde mig i ordning, åkte till skolan och där hade vi lucia tåg eller jag var inte med men hela skolan kollade på när några från skolan hade luciatåg (haha krongligt) efter skolan åkte jag och Filippa till Centrum och kollade på lite julklappar. Hon köpte även en julklapp till mig så jag var med då... Hahaha hon e skum hon :* iaf halv sex så hade min lillebror luciatåg i en kyrka med sin klass, det va jätte fint + dom sjöng super bra även fast dom går i 4an. Jätte söta var dom också (kommer lägga upp en video från lucia tåget strax) det var slut vid sex tiden och då åkte vi hem o Filippa gick hem till sig, jag åt middag och nu sitter jag här o bloggar. Bra dag fick även ider vad jag ska handla för julkappar till mamma, pappa och Rasmus (pojkvän) så nu i helgen blir det julshooping! Yeey älskar att hanlda presenter till familjen, vänner osv :) Ska städa lite på mitt rum nu, bloggar mer imorgon. 
 
Puss!
 
 
#arkivbild

What do you think?

Hej lovers! 
 
Kom hem för 1 timme sen och nu ligger jag i sängen, ska snart kolla på film med mig själv i min ensamhet... forever alone,  iaf på sjukhuset så rönkade jag bara mitt huvud inget annat så jag har inte fått svar på vad det är en  och det är sjukt jobbigt att inte ens veta vad det är? det skulle vara mycket skönare om jag åtminstånd visst vad det va men nu gör jag inte det så jag får väll hoppas på att det inte är något allvarligt. Idag ska jag bara vara hemma, jag måste plugga som atan för imorgon har jag So prov, vill även hissa att skolan slutar snart ska bli as skönt med lov och kunna sova hur länge man viiiiiill.  
Tänkte även berätta att jag tönkte börja skriva cirka 2 inlägg per dag (jag vet att jag gör det nu också men tänkte göra det varje dag) och det kommer inte bli samma inlägg varje dag utan lite blandat :) 1 dag kanske smink tips o en annan dag cover? låter det som en bra ide? kommentera om du vill att jag ska skriva om något speciellt.
 
Nu ska jag kolla på film, love to you all ♥
 
t
 

Väntar på doktorn..


Naglar, Sjukhus, simhallen o annat kul

Hej!

Ligger i soffan nu och ska snart gå upp o lägga mig, dagen idag har varit bra förutom att Ludde släpa mig över hela våran korridor i skolan så jag blev lite smutsig men jaja ska inte gnälla ;) jag slutade vid halv tre och då drog jag o Filippa hem till mig packade simgrejer och drog till simhallen. Eftersom jag har varit sjuk/sjukhuset dom dagarna vi har simmat så behövde jag åka ditt och göra de där "testet" så jag åkte ditt med Filippa, hahaha när jag skulle duscha så stod Filippa och väntade på mig utanför så jag trodde att hon stod kvar där men när jag kom ut så var hon borta så jag gick runt typ hela simhallen och leta efter henne tillslut hitta jag henne inne i duscharna så hon hade gömt sig i duschen bredvid min hahahahhahahahhaahahah fyfan vilken känsla jag trodde hon hade gått hem x'D
vi drog hem till Filippa efter de och chillade lite där, jag åkte hem vid fem tiden och var hemma ungefär halv sex. När jag kom hem så åt jag middag efter de fixade jag mina naglar, jag tog två stycken hjälp grejer till naglarna. Ena gör så dom blir längre och andra så dom blir starkare, mamma säger att dom funkar så jag testar det :)
Ska upp o lägga mig nu, ska upp tio i sex imorgon för jag ska till sjukhuset igen och ta prover, rönka huvudet m.m.

Puss!


Skrivit önskelista ❊


Önskelista ☃ ♥

 
 
 
 

 
  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Natti

Godnatt alla fina läsare!
 
Hoppas ni har haft en underbar lördag. Mycket kärlek till er  Tänkte även fråga om ni tycker att jag ska ha en frågestund? kommentera, sovgott alla. Puss 
 
 
bjuder på gammal bild från 6an.. haha åh 

Sämst dag.


No matter how many times i say i dont care, i do.

Godkväll finisar!

Ligger i sängen och snapchatar me några, kikar o kollar på Tv. Som sagt dagen idag har varit helt sjuk. Jag, Filippa och Amanda gick hem från skolan (tar ungefär 45min räknar med snöstorm) vi stannade upp vid en busshållsplats för det stod en kille där och inga bussar gick så vi tänkte bara säga det till honom, medan vi går mot honom så kommer det en bil och en kvinna går ut ur bilen. Hon går till kille och börjar packa ur en ryggsäck, vi säger till honom att bussarna inte går då svarar han att han visste det så vi går vidare. När vi typ har gått 5m så ropar killen på oss och undrar om vi vill ha skjuts och vi var helt frusna, blöta och ville bara hem så vi hoppa in i hans bil. Kvinnan följde oxå med i bilen och det var så att dom var cevilpoliser så vi åkte i en polisbil hem till Amanda, sjukt snällt att dom skjutsa oss så vi kom hem tidigare än tänkt. Hahahah mycket man har varit med om idag x')
Imorgon är det frivilligt att gå men jag ska gå ändå.... Hahaha never jag ska träffa Amanda och Filippa imorgon istället för skolan, vi ska luncha på en "restaurang" här i Tyresö och sen vet jag inte vad vi ska göra. Kommer iallafall bli en chill dag imorgon :) skönt ist för att gå bland 1decimeter snö.. Så det är min dag imorgon.

Ha en fin kväll och en bra morgondag, puss! ❤


Oherre vilken dag!

Hola människor!

Jag tror att hela Sverige har haft en kaos dag idag om inte så har Tyresö haft ett helvete (ursäkta uttrycket), alla fick gå hem mycket tidigare idag från skolan pga snöstorm och att inga bussar har gått, helt sjukt. Är hemma hos Amanda just nu och ska kolla på " Jag saknar dig " så jag bloggar när jag kommer hem :)

Puss!


Super snygg outfit till nyår/julafton !

 
 
 
 
 
Klänning - Bik Bok 399:- 
Skor - Bikbok 599:-
Halsring - Bik Bok 99:- 
Läppstift - Kicks 360:- 

Oboy my drug !

Åhh jag äääääälskar oboy! Speciellt på vintern, är gott och man blir varm kan de bli bättre? För tillfället är det iallafall suveränt 👍 fast det är inte alls nyttigt..
Iaf det har varit en suuuper kall dag idag, inte alls varmt. Eller inte så konstigt det är ju vinter men ändå idag var det äckligt kallt. Jag och Chrissi sprang ut på lunch rasten och gjorde snöänglar hahahah eller hon lämnade mig på basketplanen så jag låg där helt själv hahahah forever alone..
Jag gjorde även 3 prov idag och dom gick helt okej :) fick ett B på ett musikprov och är sjukt glad för det! Jag och min lilla grupp som betod av mig, Johan & Olle kom på en text + melodi, låten blev super haha den handlande om sommaren, hajar och en farmor.. Hahaha Random men aja vi fick ett B iaf :D Ska spela Wii med brorsan nu, bloggar mer ikväll. Puss! ❤


Håll mig hårt eller släpp mig helt.

Hej igen!

Kom precis från duschen och ligger i min säng nu, så skönt med duntäcke på vintern!
Jag skulle iallafall berätta om idag, det börja med att jag vaknade upp hos Ninnie och va där till kvart i ett ungefär, jag fick skjuts hem för att Ninnie skulle spela massa matcher idag (handboll) när jag kom hem så la jag mig i soffan och myste lite alone.. Vid två så kom Rasmus o vi kollade på film, vi låg i min säng och jag var jätte trött för jag hade inte sovit så bra så jag somnade, jag vaknade av att min lillebror kom in och undrade var hans iPod va men jag vet väll inte vad den är sa jag och då gick han. Haha jag var själv inte medveten om att jag somna men tydligen så gjorde jag det och Rasmus sa att jag hade sovit i en halv timme hahaha pinsamt men det var skönt att sova ^^
Rasmus åkte hem vid sex tiden och då åt jag middag, kollade på film o Solsidan. Så har min dag varit idag och imorgon blir det ingen skola för mig pga jag ska åka till sjukhuset och kolla mitt huvud, skönt att få reda på vad det är iaf :)


Godnatt alla fina, puss ❤


Film time :)

Tja snyggingar!

Ligger i soffan och tittar på film med Pappa, Rasmus och Mamma, vid åtta ska vi kolla på Solsidan och sen ska jag gå o lägga mig :) Blev inte så mkt uppdatering just nu men jag bloggar mer om vad jag har gjort Idag osv efter solsidan. Puss ❤


Godmorgon

Godmorgon sunshines!

Har precis vaknat med Ninnie bredvid mig, jag sov här och vi hade grymt kul igår! Som ni har sett så åkte vi pulka och jag kraschade några gånger när vi inte filmade så jag har ett blå märke on my as.. Mysigt mysigt, jag ska gå hem runt 11 tiden och titta på tv en stund eller något kul, har inga planer för idag så jag tror att jag ska chilla hemma hela dagen eller åka till Rasmus och pigga upp honom för han är lite sjuk, kanske ta med mig någon film eller så vem vet :) btw förlåt för dålig uppdatering dom 2 senaste dagarna men har haft fullt upp med allt osv.

Ha en bra söndag, puss ❤



Damn. So sexy !


Pulka åkning me Ninnie ✌


Fika med mamma sen till optikern